Forum Dobra dusza Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
dziecko

Odpowiedz do tematu    Forum Dobra dusza Strona Główna » Przywitaj się :) Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
dziecko
Autor Wiadomość
jacekkowalski221

Post dziecko Odpowiedz z cytatem
Jakiś czas temu było mi dane przeczytać niesłychanie rewelacyjny materiał. Jest on łatwy i posiada ogromną ilość informacji. Polecam zaznajomić się ze wszystkim co jest na domenie internetowej, a dowiesz się wiele na temat - przedszkole swarzędz.
Wto Sie 30, 2022 18:19 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wto Sie 30, 2022 18:19
sabinka

Post Odpowiedz z cytatem
mój syn tam chodzi
Wto Wrz 06, 2022 14:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jjusti18

Post Odpowiedz z cytatem
A ja właśnie planuję teraz zapoznać się z ofertami https://babyville.pl/pl/c/SZCZOTKI-I-GRZEBYKI-DO-WLOSOW/57 - poniewaz słyszałam, że jak chodzi o artykuły dziecięce, to jest się w stanie znaleźć tam naprawdę porządne i w korzystnej cenie. A przydałaby mi się dla dziecka konkretna szczotka / grzebień do włosów dziecka.
Pią Wrz 23, 2022 15:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
dudu

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli chcesz spędzić czas razem z dzieckiem, to dobrym pomysłem będą gry edukacyjne
Czw Mar 02, 2023 19:57 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
sabinka

Post Katarzyna Wranke dzieci Odpowiedz z cytatem
Macierzyństwo to prawdziwa podróż, której nie da się porównać do niczego innego. Choć obarczone jest wieloma wyzwaniami, radość i miłość, jakie niesie za sobą, są nieocenione. Powiedzenie, że wychowanie dziecka to najtrudniejsza praca na świecie, jest prawdziwe. Macierzyństwo wymaga nie tylko fizycznego, ale także emocjonalnego i psychicznego wysiłku. Opowiada też o tym znana aktorka Katarzyna Wranke dzieci . Ale każdy rodzić zgodzi się też z tym, że pomimo trudniejszych momentów, jest to piękna i wyjątkowa sprawa.
Sro Paź 25, 2023 06:42 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jjusti18

Post Odpowiedz z cytatem
Dziecko to prawdziwy skarb. Ale wiadomo, że na początek wiele rzeczy może nas przerażać, to normalne - wszystkiego się uczymy. Dlatego podsyłam wam poradnik, który znalazłam niedawno, a dokładnie chodzi o http://rodzicpyta.pl . Tam możecie znaleźć wiele podpowiedzi i wskazówek dotyczących najróżniejszych tematów.
Czw Sie 22, 2024 19:40 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Sie 22, 2024 19:40
Odpowiedz do tematu    Forum Dobra dusza Strona Główna » Przywitaj się :) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: