Autor |
Wiadomość |
klarysa
|
|
kłopotliwa nadwaga |
|
Mam nadwagę, próbowałam już kilkakrotnie odchudzać się, ale nie jestem zbyt wytrwała. Co mam zrobić, gdzie szukać pomocy i wsparcia?
|
|
Pon Paź 30, 2023 19:45 |
|
|
Reklama
|
|
Pon Paź 30, 2023 19:45 |
|
|
Kowalska
|
|
|
|
Osoby, które nie mają w sobie samozaparcia, nie są wytrwałe i szybko się poddają, powinny brać udział w zajęciach grupowych. Fajnie prowadzona grupa może zdziałać cuda, wspiera, pomaga, pilnuje się wzajemnie, motywuje i podsyła najróżniejsze triki by tylko wytrwać w swoich postanowieniach. Takie zajęcia grupowe, organizuje klub sportowy Energym https://www.energym.com.pl/zajecia/stretching/
Tego typu ćwiczenia pomagają zwiększyć świadomość własnego ciała, pomagają zminimalizować wszelkiego rodzaju urazu, ale też sprawiają, że czujemy się dobrze we własnej skórze.
|
|
Pon Paź 30, 2023 20:09 |
|
|
mariusz90
|
|
|
Myślę, że zaczęłabym od dobrego dietetyka i trenera personalnego. Oni na pewno pomogą zwalczyć nadwagę. Ciężko jest się motywować, ale niestety wytrwałość jest bardzo ważna, ale na pewno dasz radę!
_________________ Ciekawa oferta tanich orzechów |
|
Czw Gru 07, 2023 09:49 |
|
|
klarysa
|
|
|
|
A może dieta pudełkowa, teraz tak modna, wielu ludzi dzięki niej sporo zrzuciło kilogramów.
|
|
Wto Paź 01, 2024 14:48 |
|
|
kucharka
|
|
|
|
Nadmiar kilogramów zawsze jest kłopotliwy. Nie tylko wizualnie nam nie odpowiada, ale i dla zdrowia nie jest dobry. Catering dietetyczny to dobry pomysł, warto jednak zanim po dietę sięgniemy nieco więcej na jej temat poczytać, zgłębić kilka zagadnień. Inna bowiem dieta będzie najlepsza dla sportowca, inna bezie działała na pracownika umysłowego, a jeszcze inna będzie odpowiednia dla cukrzyków https://www.wygodnadieta.pl/blog/dieta-odchudzajaca-dla-cukrzyka-zrownowazony-jadlospis
|
|
Wto Paź 01, 2024 15:23 |
|
|
Reklama
|
|
Wto Paź 01, 2024 15:23 |
|
|
|