Forum Dobra dusza Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Auto dla dużej rodziny

Odpowiedz do tematu    Forum Dobra dusza Strona Główna » Off topic Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Auto dla dużej rodziny
Autor Wiadomość
elka27

Post Auto dla dużej rodziny Odpowiedz z cytatem
Hej! Na kilka tygodni będę potrzebować samochodu, ponieważ wyjeżdżamy z rodziną z Legionowa. Gdzie warto wypożyczyć auto, zwracając szczególną uwagę na cenę? Słyszałam, że Beep Rent oferuje dobre stawki, bo płaci się kilkadziesiąt złotych dziennie. Dodatkowo, można zwrócić samochód w dowolnym punkcie ich sieci. Więcej informacji znajdziesz tutaj: https://beep.rent/oferta/wypozyczalnia-samochodow-gdansk/. Jakie macie opinie o tej wypożyczalni? Z góry dziękuję za pomoc!
Pon Wrz 09, 2024 11:58 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Wrz 09, 2024 11:58
licja23

Post Odpowiedz z cytatem
Z pewnością warto znaleźć odpowiednią wypożyczalnię, jednak warto w przyszłości się zastanowić nad kupnem nawet używanego samochodu. To zawsze wygodniejsze niż wypożyczenie. Samochody używane niejednokrotnie sa w bardzo dobrym stanie zarówno technicznym, jak i wizualnym. Wiadomo że o pojazd trzeba dbać https://showcarshine.pl/ wtedy jesli to robimy to auto na dłużej pozostaje jak nowe
Nie Wrz 15, 2024 19:02 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jjusti18

Post Odpowiedz z cytatem
Na pewno warto tutaj wspomnieć o firmie https://detailing-house.pl/akcesoria/szczotki-i-pedzelki/do-elementow-zewnetrznych - bo tam znajdziecie tak dla odmiany najróżniejsze kosmetyki, produkty do pielęgnacji samochodów. Znajdziecie tam produkty sprawdzone i niezawodne.
Pią Paź 04, 2024 07:52 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
ayris

Post Odpowiedz z cytatem
Myślę, że warto wziąć też pod uwagę auta z USA. Wiele osób teraz importuje samochody ze stanów i są zadowolone. Sama biorę topo uwagę, bo marzy mi się nowe auto ale na naszym rynku nic ciekawego nie znalazłam
Wto Lis 19, 2024 18:05 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Adres AIM
dudu

Post Odpowiedz z cytatem
Coś większego, z dużym bagażnikiem, będzie odpowiednie. Może to być auto na gaz, tylko ciekawe, ile kosztuje instalacja lpg obecnie?
Pon Gru 16, 2024 17:27 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Pon Gru 16, 2024 17:27
Odpowiedz do tematu    Forum Dobra dusza Strona Główna » Off topic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: