Forum Dobra dusza Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
Remont
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny

Odpowiedz do tematu    Forum Dobra dusza Strona Główna » Przywitaj się :) Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat
Remont
Autor Wiadomość
Mahka

Post Remont Odpowiedz z cytatem
Robię remont mojego salonu i zastanawiam się czy w oknach powiesić zasłony zaciemniające czy może firany na przelotkach. Macie zasłony albo firany w swoich domach? Co będzie lepszym rozwiazaniem?
Nie Sty 31, 2021 23:56 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Nie Sty 31, 2021 23:56
Andrzejek91

Post Odpowiedz z cytatem
Znacie może jakąś firmę, która prowadzi sprzedaż gruzu betonowego Poznań? Będę go niedługo potrzebował i poszukuje jak najwięcej takich firm aby mieć wybór w razie co.
Wto Maj 18, 2021 13:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jjusti18

Post Odpowiedz z cytatem
A gdzie planujecie kupić artykuły wykończeniowe? Ja powiem wam, że bardzo dobre oferty ma firma https://grupamo.pl/kontakt/poznan/ i co fajne ich oferta jest bardzo zróżnicowana oraz rozbudowana. Możecie u nich znaleźć panele, deski, płytki, praktycznie wszystko co będziecie potrzebować do zaaranżowania waszego domu, czy mieszkania.
Sro Lip 14, 2021 14:35 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Werkaa1

Post Odpowiedz z cytatem
Normalna sprawa. Liczy się w końcu głównie to, byście zawsze stawiali na jak najlepsze rozwiązania w kontekście elementó związanych z Waszym remontem. Jeśli chodzi o takie aspekty jak przyłącze elektryczne do domu jednorodzinnego, to zawsze powinniście stawiać na sprawdzonych specjalistów.
Sob Lip 17, 2021 21:36 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
olek560

Post Odpowiedz z cytatem
Warto zdecydować się na remont.
Sro Lip 21, 2021 15:18 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Sroka8

Post Odpowiedz z cytatem
Ostatnio zdecydowałam się na remont mieszkania. Nie zdawałam sobie sprawy z tego, że zostanie mi tak dużo śmieci. Skorzystałam z odbiór i zagospodarowanie odpadów i jestem bardzo zadowolona z usługi.
Czw Sie 05, 2021 09:28 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
myrynda

Post Odpowiedz z cytatem
Jeśli robicie remont, to polecam wam zajrzeć do oferty tej firmy: https://a-class.org/ . Posiadają listwy przypodłogowe, oświetleniowe, panele ścienne 3D oraz listwy do zabudowy - chyba niczego nie pominąłem. Produkty cechują się wysoką jakością oraz bardzo dobre ceny. Czego chcieć więcej? Warto sprawdzić co maja do zaoferowania.
Sob Sie 21, 2021 16:48 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
terenia12

Post Odpowiedz z cytatem
A myśleliście o jakiejś fajnej ściance oddzielającej np. salon od kuchni? Myślę, że idealnie nadałaby się tu cegła czerwona , która świetnie komponowałaby się z białymi meblami i dodatkami. Przełamałaby biel i nadała niepowtarzalnego charakteru waszemu pomieszczeniu. Pomyślcie o tym, bo efekt może być naprawdę ciekawy. Na pewno Cegielnia Trojanowscy proponuje wysokowartościowe produkty w bardzo dobrych cenach.
Czw Sie 26, 2021 21:41 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
rines

Post Odpowiedz z cytatem
wiecie może gdzie kupić materiał potrzebny do remontu?

____
https://woskiknot.pl/
Pon Sie 30, 2021 12:31 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Niutka

Post Odpowiedz z cytatem
My z partnerem jesteśmy na etapie remontowania starego domu na wsi, który dostałam w spadku. Kiedy pojawił się w nim nasz majster pierwsze co zaznaczył, to to, że wentylacja praktycznie w tym miejscu nie istnieje. Postanowiłam nieco zagłębić temat i przeczytałam artykuł o wentylacji grawitacyjnej https://www.awconstruction.pl/blog/porady/wentylacja-grawitacyjna-czy-wentylacja-mechaniczna/ Polecam, bo mi wiele wyjaśnił, a przy okazji okazało się, że takie rozwiązanie zostanie wprowadzone do naszego domu w trakcie remontu.
Sob Wrz 04, 2021 21:30 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
siles

Post Odpowiedz z cytatem
na pewno coś takiego się przyda przy remoncie Smile

_____
pogotowie hydrauliczne rzeszów
Pon Wrz 06, 2021 15:50 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
filip.duszynski123

Post Odpowiedz z cytatem
Cześć, ostatnio remontowałem w domu spiżarnie. Wiecie jak to spiżarnia wszystko się tam odkłada i otwiera ją tylko jak coś jest potrzebne albo trzeba coś dołożyć. Ostatnio powiedziałem sobie jednak koniec. Muszę zrobić remont. Remont zrobiłem, ale zostały mi odpady. Udało mi się odnaleźć firmę, która ma w swoje ofercie wywóz odpadów budowlanych Kórnik. To był świetny wybór. Teraz już wiem, że przy okazji następnego remontu nie będę miał takiej samej zagwozdki.
Sro Wrz 15, 2021 17:45 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jjusti18

Post Odpowiedz z cytatem
Ja tam po prostu postanowiłam, że wymienię całą swoją podłogę. I tak niedługo zrobię, bo już nawet mam na oku u firmy http://sagar.com.pl/oferta/wykladziny/plytki-i-panele-winylowe/ bardzo ładne panele winylowe. Na pewno je kupię, ponieważ są całkiem mocne i nowocześnie wyglądają.
Pon Paź 18, 2021 15:51 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
marcinm163

Post Odpowiedz z cytatem
Istotne jest żeby cały czas się dokształcać. Dzisiaj studiował interesujący tekst. Myślę, że spodoba się on Wam. Wszystko znajduje się w odnośniku -http://tanigruz.pl/.
Sro Paź 20, 2021 13:01 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wojtyczka

Post Odpowiedz z cytatem
Bardzo nie lubię remontów... zwłaszcza u sąsiadów Very Happy
Czw Paź 21, 2021 20:29 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Czw Paź 21, 2021 20:29
Odpowiedz do tematu    Forum Dobra dusza Strona Główna » Przywitaj się :) Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4
Skocz do: